Lördagsmys

Vi teamade upp och åkte tillsammans till stallet, jag och syster. Började med att åka ut till Granngården och fylla på farbrors foderlager - nu är det Krafft Sensitive, Lucern Pellets, foderjäst och olja i hans mathink. Fina grejer.. så god mat fick ingen av våra hästar under tiden de tävlade =)

På Granngården träffade en gammal hästbekant som verkade helt oförstående när vi berättade att vi hämtat hem prinsen. Gissar att vi hamnade i dumskalle-facket där, men för vissa är det verkligen svårt att förstå det här har jag märkt. Tur att vi inte lyssnar så mycket på vad andra tycker utan går på känsla - annars skulle inte fina farbror stå och mumsa i hagen i Ersnäs just nu - och tänkt så mycket roligare det är att han finns där!

När vi kom till stallet började vi med att mocka i hagen, tre kärror orkade vi med idag, det går snabbt när man är två. Han gillar när vi pysslar i hagen och ställer sig mitt i alltihop och bara myser. Passar på att tigga lite godis.

Sen blev det ridning, min tur att sitta upp idag. Ruskigt pigg farbror, studsade fram i skritten och åbäkade sig med bettet. Lite trav blev det också, han älgade på som värsta unghästen, tror han fått vårkänslor av väderomslaget. Caisa försökte filma en snutt, vet inte om det går att lägga upp här men det är verkligen kul att se honom, det går riktigt att se hur han studsar till när han sätter hovarna i marken. Ingen latmask här minsann!

Maria

Kommentarer
Postat av: Emma

Bra att ni inte lyssnar, fler borde göra som er! Tycker det är fantastiskt kul att Orbison är tillbaka hos er :-)

2012-02-14 @ 16:09:08
URL: http://saladgoesfat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0