Tjocka släkten

 

Just nu är de hojåkande föräldrarna på Öland - farbrors födelseplats och givetvis har de åkt och hälsat på hans uppfödare Kerstin! Kerstin har en jättefin 3-årig systerdotter till Orbison till salu.. pappan heter Non Stop R och hoppar hus!

Hela gänget verkade bli förtjusta i den lilla rödhåriga bruden.


Kerstin visade även upp sitt stall.


Avritade hästen på bilden är Orbisons mamma Veronica och hans ett år yngre halvbror Ewans (som har bott i Skellefteå).

Hos Kerstin går alla hästar på stora beten med en massa speciella örter i gräset - receptet på ett långt liv?? Ett av de avelsston som hon fortfarande har kvar som pensionär har firat sin 31-årsdag...

 

 Ni ser väl att det är en riktig Larsson-häst =)
 
Maria

HOPPsan

I onsdags var vi så upphetsade och inspirerade av det fantastiska fälttävlans-silvret dagen innan att vi blev tvungna att hoppa lite - farbror och jag. Det är väldans många år sen sist må jag säga men tänk att det ändå kändes som igår!
Sista åren hos oss (innan han flyttade till Umeå alltså) hoppade jag honom inte alls utan han fick vara läromästare åt de andra tjejerna så jag tar inte i om jag säger att det är minst 8 år sen vi var i farten. Nu skulle jag ha hoppträning med Maria och tänkte hinna ta ett kort pass på ridbanan samtidigt som hon byggde hinder och plötsligt skuttade vi runt där! Fina, fina farbror. Han taggade direkt igång och började gena i kurvorna och frusta. Såklart visste han exakt vad han skulle göra - gammal vet alltid bäst!
Om jag lyckas på Maria att skicka mig bilden hon tog när vi flög över ett av hindren så lovar jag att den hamnar här.
 
Maria

RSS 2.0