Hugh Hefner

Nu är det vårkänslor i hagarna. Det var fullt ös igår när jag kom körandes. När farbror inte lekte Hugh och kurtiserade sin flamma Q rullade han runt i blötsnön som värsta fölet. I hagen bredvid hade islandshästarna rally och jagade varandra.
Stackars gamla farbror har fått vara ledig senaste veckan då han varit lite trött och hängig. Antagligen är det pälsfällningen som satt sina spår, han brukar ha lite jobbigt med det, men nu verkar det vara andra bullar.. Bestämde raskt att den stillsamma promenaden jag planerat istället fick bli en galopptur i skogen. Ont ska med ont fördrivas =)
Dagens lägesrapport avslöjar dock att det inte hade någon större effekt på pilska farbror.. *suck* (fast lite kul är det förstås att han är PIGG!)

Maria

härlig helg och nu fotofrossa!



Vi har haft en toppenhelg i stallet! Fina ridturer i sol med skuttig och busig häst. Väl hemma grävde jag fram några gamla foton på prinsen. Jag bjuder idag på ett par pics på en sisådär 6 år yngre Orbison. Varsågoda!:














Caisa


Furminator is the shit

Min kväll i stallet. Becksvart och ishalka som vanligt nuförtiden. Bu. En liten promenad blev det åtminstone innan kvällsfikat.  Dagens insats har annars varit att försöka hitta en häst bakom all päls,  jag säkert krafsat loss något kilo hår och det märks inte ens på honom. Jösses så mycket päls han har!
Fick låna en Furminator idag (fast nån fuskvariant som finns på Djurmagazinet för någon hundralapp) och jag måste säga att det var det överlägset bästa jag nånsin provat och jag har hunnit med en del vårar i stallet kan man väl säga..
Fick tips av en kompis att köpa en sån till kisse så det kanske blir att införskaffa en så kan de rödhåriga grabbarna dela. I stallet behövs den ju faktiskt bara under en begränsad del av året..

Maria

we are still here.

Dåligt med uppdatering här på sidan! Bättring utlovas! Hela lördagen gick i ridsportens tecken. Jag och syrran hängde på Luleå Ridklubb hela dagen och kollade in säsongens första hopptävling. Vi hejade förstås mest på stallkompisen Maria E och hennes häst för dagen, Hakuna Matata. Bästa resultatet för ekipaget var en 6:e plats - inte illa för att vara premiär! På söndagen tog jag och Orbison en mycket härlig ridtur i solen. Galopp på ridslingan i skogen verkar populärt hos farbror O - han bokstavligen ångade fram på stigen! KUL! På måndagen gjorde vi om bedriften, denna gång med Maria E och hagkompisen Busan (QE) som sällskap. Sol och varmt betyder pälsfällning - till helgen ska jag borsta Orbison ute och hjälpa pälsen lite på traven. Som det är nu kan man knappt klappa honom så får man hela handen full med päls. Han kommer bli så fin med sommarpäls! Heja sommaren, nu är det väl inte så långt kvar?

Caisa

sötnäsa

sötnäsan på tur


Här är sötnäsan på väg hem från lördagens ridtur. Helgen har bjudit på finväder, så det har blivit ett par riktigt fina turer i skogen för oss. I dag gjorde syrran och jag ett ryck och städade i hagen, och det hör väl till de lite mindre angenäma stallsysslorna. Men lite viktigt är det ju ändå att guldklimparna får ha det snyggt och rent i sin hage. Jag bjuder också på en bild på Orbisons snygga tjej, denna gång i helfigur. Inte konstigt han är kär, kolla in den här donnan!



Caisa

RSS 2.0